NYHED - KUNST I HAVEN

Nelli Grigorian har gennem årene haft en stor billedproduktion. Mange af billederne har deltaget i forskellige udstillinger.

"KUNST I HAVEN - LØRDAG D. 14. JULI 2018 KL. 11-15 er et unikt

samarbejde mellem flere forskellige kunstretninger.

”KUNST I HAVEN” – et nyt kunstnerisk samarbejde – Filminstruktør Peter Aalbæk holder åbningstalen.

 

Billedkunstner Nelli Grigorian samler nogle af sine kunstnervenner i haven på sin bopæl, Teglværks 12, 4681 Herfølge. Det sker i et kunstnerisk udstillingssamarbejde LØRDAG D. 14. JULI 2018 kl. 11-15. Udstillingen er under tag i telt og udestue/atelier.

Filminstruktøren Peter Aalbæk, der er nabo til Nelli Grigorian, åbner udstillingen med en lille åbningstale kl. 11.00.

Der er gratis adgang til udstillingen og gratis parkering – og så byder Nelli Grigorian på et glas vin og lidt snacks til alle, der lægger vejen forbi.

 

Det er udvalgte, lokale kunstnere, der samles:

 

Lillian Binderup Jensen, der producerer unica stentøj i enkle former på eget værksted.

Hun er i øvrigt uddannet på Kunsthåndværkerskolen og har været ansat hos bl.a. Saxbo Stentøj i Herlev og Bing & Grøndahls Porcelænsfabrik.

Lillian Binderup Jensen har deltaget i et stort antal udstillinger.

 

Erik Vitcetz er glas- og bronzekunstner og er uddannet hos billehugger og bronzestøber Ib Braun.

Erik Vitcetz er udøvende kunstner, og selv om han holder meget af bronze, så kan han ikke holde sig fra tegning, maling, skulptur, keramik- og glaskunst. Hans kunst giver ham mulighed for eftertanke og fordybelse.

Vitcetz har også deltaget i mange udstillinger og har naturligvis også åbent i sit galleri i Ll. Skensved, hvor han også afholder malekurser, mv.

Anni Tribe er noget så usædvanligt som pilefletter og har en omfattende produktion af de allersmukkeste genstande i pileflet – fx kurve, bakker, skåle, mv.

Anni Tribe har deltaget i flere udstillinger – bl.a. i Køge Kunstrute.

 

Nelli Grigorian er autodidakt billedkunstner. Efter ”murens” fald var der voldsom politisk uro i hendes fædreland Armenien (verdens første kristne land, påpeger Nelli Grigorian) – og hun måtte flygte til Danmark med sin mand og børn.

Hendes malerkunst udtrykker ”øjeblikkets” billede af den sorg, angst og glæde, hun har oplevet og oplever.

Nelli Grigorian har mest dyrket malerkunst for at stimulere sin egen sjæl og har kun haft få udstillinger – herunder ”Folkeudstillinger i Borup Kulturhus”. Hun er også tildelt Køge Kultur Fonds hæderslegat for sit talent – et legat, der blev overrakt af Hendes Højhed Prinsesse Alexandra (Prinsesse Benediktes datter).

 

Sønnen i huset, Vazgen Grigorian, får også et hjørne på udstillingen. Han er uddannet healer – en specialuddannelse, som han aktuelt bruger herhjemme, og som han tidligere bl.a. har anvendt på wellness-hospitaler i Armenien.

I forbindelse med udstillingen vil han tilbyde udstillingsgæsterne små, gratis prøver på healing.

Vazgen Grigorian har flere års erfaring inden for kampkunst og har derfor – bl.a. - gode erfaringer med at behandle forskellige typer af sportsskader.

 

 

Klik på videoen til venstre - og hør/se filminstruktøren Peter Aalbæks åbningstale ved "KUNST I HAVEN"

Copyright © All Rights Reserved